Metron Analysis

Όροι & Προϋποθέσεις


Το www.metronanalysis.gr είναι διαδικτυακός τόπος που ανήκει στην ελληνική ανώνυμη εταιρεία ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ & ΣΙΑ ΑΕ με διακριτικό τίτλο «Metron Analysis», που εδρεύει στην Αθήνα (Νομός Αττικής – Ελλάδα) με ΑΦΜ: 094492930 | Δ.Ο.Υ ΦΑΕ Αθηνών. Πριν εισέλθετε ή περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του διαδικτυακού τόπου της Metron Analysis.
Η χρήση του www.metronanalysis.gr συνιστά έμπρακτη αποδοχή των παρακάτω όρων χρήσης. Σε περίπτωση που διαφωνείτε με αυτούς στο σύνολο ή σε κάποια τμήματα τους σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιήσετε το website μας.

Όροι
Η Metron Analysis διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης αυτού του ιστοτόπου. Οι τροποποιημένοι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται πάντα στη χρήση του www.metronanalysis.gr από την ημέρα που θα δημοσιεύονται στη σελίδα Όροι&Προϋποθέσεις του www.metronanalysis.gr. Παρακαλούμε να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα Όροι&Προϋποθέσεις έτσι ώστε να είστε ενήμεροι για την τρέχουσα έκδοση των όρων.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από τη Metron Analysis αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Metron Analysis και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και διεθνών συμβάσεων και νόμων.

Υποχρεώσεις Χρήστη
Οι χρήστες του ιστοτόπου www.metronanalysis.gr αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο που μπορεί να προκαλέσει φθορά ή δυσλειτουργία στον ίδιο τον ιστότοπο. Επίσης αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν για να μεταδώσουν οποιοδήποτε παράνομο, δόλιο και βλαβερό περιεχόμενο. Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε συστηματική ή αυτοματοποιημένη συλλογή δεδομένων από τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
Οι χρήστες του ιστοτόπου απαγορεύεται:

  • να αναδημοσιεύουν υλικό που είναι αναρτημένο στο www.metronanalysis.gr σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή (συμπεριλαμβανομένης της αναδημοσίευσης σε άλλον ιστότοπο) χωρίς την γραπτή συγκατάθεση της Metron Analysis
  • να αναπαράγουν, αντιγράφουν ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο εκμεταλλεύονται υλικό από το www.metronanalysis.gr για εμπορικούς σκοπούς
  • να διανέμουν ηλεκτρονικά υλικό από τον ιστότοπο χωρίς να φαίνεται η πηγή
  • να αναδημοσιεύουν οποιοδήποτε κομμάτι του ιστότοπου με τη χρήση iframes ή screenshots


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στο www.metronanalysis.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, περιοχή κατοικίας κλπ.) κατά κανόνα:

  • για να σας δώσουμε πρόσβαση σε περιεχόμενο του site που είναι προστατευμένο κατόπιν δική σας αίτησης ή
  • για να σας συμπεριλάβουμε στη λίστα των ερωτώμενων μας κατόπιν δικής σας αίτησης

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του www.metronanalysis.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν την παραπάνω περιγραφόμενη διάδραση μας μαζί σας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης του www.metronanalysis.gr δεν επιθυμεί να είναι πια χρήστης του ιστότοπου ή να ανήκει στη βάση των ερωτώμενων μας και επιθυμεί την ολοκληρωτική διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τα αρχεία μας, θα πρέπει να ενημερώσει γραπτά τη Metron Analysis, δηλώνοντας ρητά την επιθυμία του.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή πρόταση που σχετίζεται με θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του παρακάτω συνδέσμου www.metronanalysis.gr/contact-us/.

Πρόσβαση σε προστατευμένο περιεχόμενο
Η πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές του ιστότοπου είναι περιορισμένη. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της Metron Analysis να περιορίζει την πρόσβαση σε διάφορες περιοχές του ιστότοπου, οι οποίες μπορεί να μην είναι σταθερές αλλά να τροποποιούνται.
Αν το www.metronanalysis.gr σας παρέχει ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να έχετε πρόσβαση σε κάποιες προστατευμένες περιοχές, είστε υποχρεωμένοι να τηρείτε αυτά τα στοιχεία εμπιστευτικά. Είστε οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των στοιχείων εισόδου σας στον ιστότοπο.
Η Metron Analysis μπορεί να καταργήσει το λογαριασμό σας στον ιστότοπο οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, αν ανιχνευτεί χρήση εκτός των όρων και προϋποθέσεων που αναλύονται στην παρούσα σελίδα.

Παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων
Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης ή επισκέπτης του www.metronanalysis.gr κάνει χρήση του ιστότοπου που παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναλύονται στην παρούσα σελίδα, η Metron Analysis μπορεί να ενεργήσει όπως κρίνει σκόπιμο για να αντιμετωπίσει την παραβίαση. Τέτοιες ενέργειες μπορεί να είναι:

  • προσωρινή αναστολή της πρόσβασής σας στον ιστότοπο www.metronanalysis.gr
  • απαγόρευση της πρόσβασής σας στον ιστότοπο www.metronanalysis.gr


Επικοινωνία με χρήστες/μέλη του website
Η Metron Analysis ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να αποστέλλει ενημερωτικά e-mails στους χρήστες που έχουν εγγραφεί ως μέλη στο website ή να τους καλεί μέσω e-mail να συμμετέχουν σε online έρευνες. Η Metron Analysis δεν ευθύνεται αν τα e-mails δεν παραδοθούν στον προορισμό τους. Τα e-mails μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ηλεκτρονική αλληλογραφία από τη Metron Analysis, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω του www.metronanalysis.gr/contact-us/.